ΣΚΕΥΗ ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΥ: Η ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΤΖΙΝ ΣΑΚΑΚΙ!!!

Η ΝΕΑΡΗ ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ T-SHIRTS ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ 

Ταλαντούχα, ασταμάτητη, μοναδική. Η ζωγράφος Σκεύη Ανδρονίκου είναι το νέο πρόσωπο που θα κερδίσει και τη δική σας προσοχή με τα έργα τέχνης της τα οποία θα κοσμούν μερικά και από τα πιο πολυσυζητημένα outfit της φετινής σεζόν.

Ο καμβάς γίνεται ο δικός της, εκφραστικός τρόπος για τα όσα βλέπει να διαδραματίζονται γύρω της. Διαφορετικές προσωπικότητες, αυθεντικοί χαρακτήρες, οι περαστικοί στο δρόμο είναι συχνά πηγή έμπνευσης για τα μοναδικά της έργα. Είναι σπουδαίο να μπορείς να δημιουργείς μέσα από τα πινέλα σου, δίνοντας «φωνή» σε όλα όσα βλέπεις να συμβαίνουν γύρω σου.

Από μικρή ξεκίνησε να δείχνει το ταλέντο και την κλίση της στη ζωγραφική. Συχνά, τα έργα της συζητιούνταν μέσα στις παρέες ενώ τώρα, με περισσότερη πείρα και εμπειρία, παίρνει αυτό το μοναδικό χάρισμα ένα βήμα παραπέρα.

Τζιν σακάκια και t-shirts γίνονται ο καμβάς για τα έργα της τα οποία ολοκληρώνουν μοναδικά τα outfit της φετινής σεζόν. Τα όμορφα χρώματα τους, η μοναδικότητα, η αυθεντικότητα και το άψογο, αληθινό αποτέλεσμα σε κάνει να θες να ανανεώσεις αμέσως το στυλ σου με μερικά κομμάτια τα οποία θα αποτελούν μία από τις καλύτερες, διαχρονικές επιλογές σου.

 

Και για να δεις περισσότερα, δεν έχεις παρά να κάνεις κλικ στο Digital περιοδικό μας!!!!