ΣΤΕΦΑΝΗ ΜΑΡΚΙΔΟΥ: Η ΚΥΠΡΙΑ FASHION GURU ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΑΣΕΙΣ

Δεν υπάρχει καμία άλλη περίπτωση τόσο μεγάλης επιτυχίας, όσο της Κύπριας και πάντα χαμηλών τόνων Στέφανης Μαρκίδη η οποία κατάφερε να μετατρέψει τις 2 μπουτίκ της στη Λεμεσό στους πιο must, πολυσυζητημένους και fashionable προορισμούς για Κύπριες και ξένες.

Η Στέφανη Μαρκίδη έχει μάθει να αφήνει την επιτυχία να μιλά για την ίδια. Απόλυτα συγκεντρωμένη στο έργο της, κατάφερε να κερδίσει κάθε γυναίκα που θέλει να αγοράζει προτάσεις με υπογραφή και ποιότητα που συνδυάζουν την άνεση με την κομψότητα στα μοναδικά κομμάτια που φιλοξενεί στην Ammos Boutique και Ammos Resort.

Ύμνος στη θηλυκότητα κάθε brand που έχει καταφέρει να βρίσκεται για χρόνια στις μπουτίκ της. Ancient Kallos, Etoile Coral και άλλα γνωστά ονόματα που κυριαρχούν στα ελληνικά νησιά, κλέβουν την παράσταση στο χώρο που διαμορφώθηκε στη Λεμεσό!

Δεν είναι εύκολη υπόθεση να καταφέρεις να κρατήσεις ψηλά τον πήχη, όμως με τις επαγγελματικές της αποφάσεις η Στέφανη Μαρκίδη τα έχει καταφέρει. Στις μπουτίκ της, ακριβώς πίσω από τις Νότες στη Λεμεσό, θα βρεις μοναδικά καφτάνια, υπέροχα μαγιό, υπέρλαμπρά καπέλα, αξεσουάρ, ρούχα που θα φοράς με αγάπη και στυλ από το πρωί μέχρι και το βράδυ!

Ανακάλυψε κάθε ξεχωριστή πρόταση στην Ammos Boutique και Ammos Resort. Τις μπουτίκ που έχουν αγαπηθεί όσο καμία άλλη.