ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΚΙΓΧΑΜ: Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ

Αυτό το καλοκαίρι θα είναι διαφορετικό και μας αξίζει να απολαύσουμε την κάθε στιγμή που θα μας χαρίσει χαμόγελα!

Και φυσικά, δεν μπορούμε να λείψουμε από την παράσταση του καλοκαιριού με αγαπημένους Κύπριους ηθοποιούς.

Η κωμωδία «Συμπέθεροι από το Μπάκιγχαμ» θα ανέβει σε όλες τις πόλεις το ερχόμενο καλοκαίρι με επικαιροποιημένα στοιχεία, ξεκαρδιστικές ατάκες και πολλές ανατροπές.

 

Οι θεατές θα παρακολουθήσουν σε πρώτο πλάνο το ξεχωριστό ερωτικό ειδύλλιο της μοναχοκόρης ενος νεόπλουτου ζεύγους Ελληνοκυπρίων, τη σοκαριστική γνωριμία με τους Συμπεθέρους και μια πλοκή που θα προκαλέσει πολλά χαμόγελα.

Η διασκευή των κειμένων και η σκηνοθετική σφραγίδα του Λώρη Λοϊζίδη ενεργοποιεί με μαεστρία όλα τα στοιχεία μιας κλασικής και επίκαιρης κωμωδίας, που καυτηριάζουν με εύσχημο τρόπο τα κακώς κείμενα της σύγχρονης κυπριακής κοινωνίας.

 

Στην σκηνή μαζί με τον Λώρη Λοϊζίδη ανεβαίνουν αγαπημένοι ηθοποιοί όπως ο Μιχάλης Σοφοκλέους, η Πένυ Φοινίρη, η Μαρία Μαστρίδου, η Στέλλα Φιλιππίδου, ο Αντρέας Μακρής, ο Γιώργος Κυριάκου, ο Γιώργος Ευαγόρου και η Σαββίνα Γεωργίου.

 

Το σχεδιασμό σκηνικών και κοστουμιών ανέλαβε ο Γιώργος Γιάννου, το σχεδιασμό φωτισμού η Καρολίνα Σπύρου, ενώ βοηθός σκηνοθέτη είναι η Μαρία Παπακώστα. Την παραγωγή ανέλαβε η Pirasmos productions.

 

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ:

Η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για τις 9 και 10 Ιουνίου στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ιδαλίου και θα ακολουθήσουν παραστάσεις σε όλες τις πόλεις.

Στο Αρχαίο Θεατρο Κουρίου 13, 14 και 15 Ιουνίου

Στη Δερύνεια 16 και 17 Ιουνίου  

Στο Σκαλί Αγλαντζιάς 21, 22, 23 και 24 Ιουνίου

 

Στις 29 και 30 Ιουνίου στο αμφιθέατρο Τάλας στην Πάφο καθως επίσης και την 1η Ιουλίου στο ίδιο θέατρο.

Στις 4 και 5 Ιουλίου στο η παράσταση θα περιοδεύσει επίσης στο αμφιθέατρο Δρομολαξιάς

1η και 2 Σεπτεμβρίου στο Παττίχειο αμφιθέατρο Λάρνακας

 

Συνοδοιπόροι σε όλες τις παραστάσεις θα είναι και φέτος οι εθελοντές του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος οι οποίοι θα πραγματοποιούν δειγματοληψίες για ενίσχυση του αρχείου εθελοντών δοτών του Καραϊσκάκειου ιδρύματος, για έναν κόσμο με περισσότερα παιδικά χαμόγελα.

 

Εξασφαλίστε έγκαιρα τα εισιτήρια σας απο την SoldOut tickets κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο ▶️ https://bit.ly/3JmyOFx

 

Επίσης εισιτήρια προπωλούνται σε όλα τα καταστήματα Stephanis και στα κέντα εξυπηρέτησης πελατών των υπεραγορών Άλφαμεγα.

 

Πληροφορίες: 70001910