ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΣΤΡΑ: ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΓΑ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Τι μας περιμένει μέσα σε αυτές τις μέρες; Η αστρολόγος Όλγα Θεοχάρους μιλά στο Dolce

ΚΡΙΟΣ

Θα σου κάνει καλό να συναντηθείς με φίλους ή να περάσεις χρόνο με τον άνθρωπο σου. Αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό και την χαλάρωση σου, επένδυσε σε εσένα.

ΤΑΥΡΟΣ

Είσαι κάπως απομακρυσμένος γενικότερα. Θα σου κάνει καλό η αποστασιοποίηση αυτή. Γέμισε το χρόνο σου διαβάζοντας το αγαπημένο σου βιβλίο, βλέποντας μια τηλεοπτική σειρά, δώσε έμφαση σε σένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αισθάνεσαι μεγάλη πίεση, άγχος για κάποιες καταστάσεις. Με την Αφροδίτη στο Κριό, είναι καλό να βγεις έξω, να περπατήσεις στη φύση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δίνεις ιδιαίτερη έμφαση στην καριέρα σου και επενδύεις σε αυτήν. Την ίδια στιγμή δείχνεις πιο έτοιμος/η να επισημοποιήσεις τη σχέση σου. Απόλαυσε ένα ωραίο δείπνο με άτομο που σε κάνουν να αισθάνεσαι ευχάριστα

ΛΕΩΝ

Εάν έχεις την ευκαιρία για ένα ταξίδι, πες αμέσως ναι! Σε κάθε θετική πρόσκληση να είσαι ανοικτός. Επίσης, ο χρόνος που θα περάσεις με τα παιδιά σου θα σου κάνει αρκετό καλό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στο σημείο που βρίσκεται η Αφροδίτη, ίσως έχεις εκκρεμείς υποχρεώσεις που πρέπει να ξοφληθούν. Ο Ερμής είναι ανάδρομος οπόταν υπάρχει στρες για την καριέρα σου. Να προσέξεις την υγεία σου

ΖΥΓΟΣ

Κάτι ανατρεπτικό συμβαίνει όσον αφορά τις σχέσεις. Η σχέση ίσως να περνά κάποια κρίση. Προσοχή στα επαγγελματικά σας αφού υπάρχει πιθανή ρίξη με Κριό ή Παρθένο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η έκλειψη έχει επηρεάσει τις σχέσεις σου οπόταν κάτι τελειώνει ή κάτι ξεκινά. Πιθανή μετακόμιση, αλλαγή καριέρας. Αισθάνεσαι γενικότερα πίεση από παντού και εσύ το μόνο που θες είναι η ελευθερία σου. Ίσως να είσαι κάπως απότομος/η με τους γύρω σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχεις ανάδρομο τον Ερμή γι αυτό αξίζει να συγκεντρωθείς περισσότερο στο σπίτι, την οικογένεια σου. Χαμήλωσε τους τόνους και δώσε έμφαση σε σένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Κρόνος επηρεάζει τα οικονομικά σας. Ίσως μια επένδυση που κάνατε δεν πέτυχε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Έκλειψη επηρέασε πολύ τις σχέσεις σας, κάτι συνέβη στο σπίτι. Πιθανή μετακόμιση ή ακόμη και αλλαγή καριέρας. Έρχονται μεγάλες αλλαγές όμως μέχρι τις 3 Ιουνίου, απέφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις

ΙΧΘΥΣ

Έχεις τάσεις φυγής και επιθυμείς να αποφύγεις το δράμα, τις δύσκολες καταστάσεις ή ακόμη πιθανόν να αποφεύγεις και κάποια συζήτηση με έναν Κριό, Παρθένο ή Τοξότη. Θες να είσαι στο δικό σου κόσμο αυτές τις μέρες και είσαι υπερβολικά ευαίθητος/η.