ΤΑ 4 HOT ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΕΞΥΠΝΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ακόμη κι εσύ που τελευταία στιγμή αποφάσισες να διαβάσεις το άρθρο μου, δεν το έκανες τυχαία.

Είσαι μία έξυπνη γυναίκα και επιλέγεις να απασχολείς όμορφα και δημιουργικά το χρόνο σου μόνο με κείμενα των οποίων η ευφυΐα είναι διάχυτη…

Πιο κάτω έχω συγκεντρώσει τα τέσσερα βασικά χαρακτηριστικά των έξυπνων γυναικών και θέλω να σου αποκαλύψω ότι ο article writer που γράφει αυτή τη στιγμή δεν είναι μία γυναίκα που περιαυτολογεί, αλλά ένας άνδρας άνω των 40 ετών που έχει γνωρίσει πολλές γυναίκες, έχει περάσει μαζί τους ατελείωτες ώρες και ξέρει να σου πει με σιγουριά ποια είναι τα χαρακτηριστικά των smart women!

 

  1. Δεν είναι ζηλιάρα

Δεν θα τη δεις ποτέ να ζηλεύει κι αν ζηλέψει θα φροντίσει να μην σου το δείξει. Ακόμα κι αν σε δει να φλερτάρεις με το βλέμμα σου την απέναντι γυναίκα που θέλει να σε αποπλανήσει, δεν θα σου κάνει ούτε θέμα ούτε θα ρίξει κανένα υπονοούμενο ότι το αντιλήφθηκε. Με άλλα λόγια, δεν θα φας παρατήρηση, δεν θα υποστείς κατεβασμένα μούτρα και φυσικά δεν θα ξεσπάσει καβγάς μέγα τόνων όταν επιστρέψετε στο σπίτι. Μέσα της θα σκάσει από ζήλια, αλλά να ξέρεις ότι άρχισε να ξενερώνει μαζί σου και εσύ… αντί να κάθεσαι να αναρωτιέσαι θα πρέπει να αρχίσεις να ψάχνεις από ποια πόρτα θα σε πετάξει στα ξαφνικά. Αν της προκάλεσες ζήλια, θα σου κουνήσει το μαντίλι… soon και με συνοπτικές διαδικασίες.

 

  1. Είναι οικονομικά ανεξάρτητη

Έχει το δικό της μισθό και τις πλείστες φορές είναι υψηλότερα αμειβόμενη από τον σύντροφό της. Θέλει να είναι σε θέση να έχει τις ανέσεις της, να φροντίζει τον εαυτό της και να σε κάνει να αισθάνεσαι ότι δεν είναι μαζί σου γιατί ψάχνει σπόνσορα, αλλά επειδή γουστάρει πραγματικά εσένα. Θέλει να εξελίσσεται διαρκώς σε επαγγελματικό επίπεδο και δεν σταματά σχεδόν ποτέ την ακαδημαϊκή της μόρφωση. Αν αυτό σημαίνει ότι είναι και φιλόδοξη, τότε ναι είναι και με το παραπάνω. Θέλει να έχει την οικονομική δυνατότητα να ταξιδεύει και μάλιστα να κάνει και υπερατλαντικά ταξίδια… χωρίς να τα διατυμπανίζει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

 

  1. Κούκλα μέσα και έξω

Περιποιείται το σώμα και το πνεύμα της. Κάθισε και τα βρήκε με τον εαυτό της και ξέρει πως η εμφάνιση είναι το παν, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Θα τη δεις να ιδρώνει στο γυμναστήριο και να απολαμβάνει ένα κοκτέιλ παραλιακά κάθε Σάββατο βράδυ. Θα τη δεις να τρώει σαλάτες και να διαβάζει βιβλία αυτοβελτίωσης, χωρίς να παραλείπει το εβδομαδιαίο ραντεβού της με τον Ψυχολόγο της. Θέλει και μπορεί να εμπιστεύεται έναν επαγγελματία στον οποίο θα εκμυστηρεύεται τις ανησυχίες της και τους προβληματισμούς της. Δεν θα σταθεί σε διαδρόμους γυμναστηρίου ή σε εστιατόρια με γυναικοσυνάξεις να αραδιάζει τα προσωπικά της θέματα με σκοπό να τη συμβουλεύσουν. Δεν αποχωρίζεται με τίποτα τα στενά φορέματα και τις γόβες της, διότι μοχθεί για αυτό το αποτέλεσμα και επιβραβεύει τον εαυτό της με τα καλύτερα σύνολα.

 

  1. Δεν είναι κουτσομπόλα

Δεν σχολιάζει φίλους, συναδέλφους, γείτονες, συγγενείς… ούτε καν τις αχώνευτες φίλες του συντρόφου της. Είναι υπεράνω, δεν καταδέχεται να μπει στη διαδικασία του κουτσομπολιού διότι ασχολείται με σοβαρά θέματα και όχι με πρόσωπα… Είναι γυναίκα με την οποία μπορείς να καθίσεις και να μιλήσεις για διάφορα θέματα, χωρίς να σου πετάξει κατάμουτρα τα άπλυτα των γνωστών της, δεν θα ρωτήσει για κουτσομπολιά και δεν θα αρχίσει να φλυαρεί για το τι είπε και τι έκανε ο τάδε και η τάδε… Με λίγα λόγια, μπορείς να την εμπιστευτείς και να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο ότι δεν θα αραδιάσει δεξιά και αριστερά όσα άκουσε και φυσικά δεν θα διανθίσει κουβέντες που άρπαξε το αυτί της με προσθήκες επιστημονικής φαντασίας. 

Τέτοια γυναίκα, όχι μόνο τη θαυμάζεις, αλλά την ερωτεύεσαι κάθε μέρα όλο και πιο πολύ!