ΤΙΤΟΣ ΛΟΥΒΑΡΙΔΗΣ: ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΓΟΒΕΣ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΣΟΥ

Για μια τόσο σημαντική μέρα, που τρέχεις για μήνες ολόκληρους να είναι όλα τέλεια, ο σχεδιαστής Τίτος Λουβαρίδης, φροντίζει μέσα από τις custom made γόβες που σχεδιάζει, αυτή η μέρα να γίνει ακόμη πιο ξεχωριστή.

Είναι ο Κύπριος που σχεδιάζει τις νυφικές γόβες και σάνδαλα που κάθε γυναίκα ονειρεύεται. Και η διαδικασία, είναι μια αξέχαστη εμπειρία μόδας!

Αφού καταλήξεις στο σχέδιο του νυφικού σου, μπορείς να κλείσεις ραντεβού στα Lydias Shoes για να σχεδιάσουν αποκλειστικά για εσένα, τις νυφικές γόβες ή σάνδαλα που θα αποθεώσουν την όλη εικόνα σου.

Αφού συζητήσετε μαζί του για το τι έχετε στο μυαλό, ο σχεδιαστής θα σας δείξει δέρματα, χρώματα και επιλογές, το μέγεθος του τακουνιού που είναι καλύτερο για εσάς και έπειτα, θα σας σχεδιάσει αποκλειστικά τη δική σας πρόταση.

Το σημαντικό είναι πως επειδή η νυφική πρόταση θα σχεδιαστεί από την αρχή για τη δική σας μέρα του γάμου, αυτό σημαίνει ότι θα μπορείτε με άνεση να απολαύσετε την κάθε στιγμή αυτής της τόσο όμορφης μέρας από την αρχή, μέχρι το τέλος!