ΤΙ ΦΟΡΑ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ;

Εκλεπτυσμός, σταθερές αξίες, καμία υπερβολή, άλλωστε η παρουσία της και μόνο σ έναν χώρο μιλά πάντα από μόνη της.

Τι επιλέγει να φορά μια γυναίκα που τα έχει όλα;

Η κάθε γυναίκα ανάμεσα μας που κατάφερε να πετύχει τους στόχους της, διαθέτει γνώση για όλα όσα αξίζει και ξέρει πολύ καλά πόσα ακόμη μπορεί να κατακτήσει.

Στις γυναίκες που κυνηγούν τα όνειρα τους, που κάποιες φορές κλαίνε σιωπηλά μα επιστρέφουν πιο δυναμικές την επόμενη μέρα, που μπορούν τόσο μοναδικά να είναι άψογες σε όλα η Ammos Boutique ξέρει πάντα να τους δίνει αυτό που ζητούν και χρειάζονται. Και οι Ancient Kallos προτάσεις είναι αδιαμφισβήτητα οι πιο κομψές επιλογές που θα δεις.

Σύμμαχος της καθημερινότητας μας, οι 2 μεγάλες μπουτίκ της Λεμεσού Ammos και Ammos Resort κατάφεραν μέσα στη μεγάλη πορεία τους στον κόσμο της μόδας στο νησί μας να ξεχωρίζουν.

Όλα αυτά που επιλέγει να φορά μια γυναίκα που τα έχει όλα, μπορείς να τα υιοθετήσεις στο στυλ σου και να αλλάξεις τη ζωή σου προς το καλύτερο.

Τα απαραίτητα, διαχρονικά κομμάτια που θα φοράς ξανά και ξανά, είναι και σε έκπτωση.

 

ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ

Μίντι πλισέ φούστα και top στο ίδιο ύφασμα. Φόρεσε τα μαζί για έξτρα κομψότητα αλλά και ξεχωριστά. Στο απόλυτο χρώμα της σεζόν που κολακεύει κάθε γυναίκα και μια υπέροχη ζώνη που παραπέμπει σε Ελληνίδα Θεά!

 

LONG CARDIGAN

Εάν υπάρχει ένα απαραίτητο κομμάτι το οποίο θα φοράς με κάθε αγαπημένη πρόταση, είναι το πιο πάνω. Υιοθέτησε το στο στυλ σου και θα μας θυμηθείς.

 

ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ

Το cotton shirt θα σε βγάλει τόσες πολλές φορές από το δίλημμα του δεν ξέρω τι να φορέσω! Ιδανική επιλογή για όλες τις ώρες που θα εκπέμπει κομψότητα!

Η Ammos Boutique και Ammos Resort βρίσκονται στη Λεμεσό ακριβώς πίσω από τις Notes.

Για περισσότερες πληροφορίες τηλ: 25 363516