ΤΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΕ ΚΡΟΣΣΙΑ ΣΤΑ HOME & DECO

Για κάθε νέο ζευγάρι που ετοιμάζεται να αρχίσει την κοινή του ζωή αλλά και για σένα που είσαι στο ψάξιμο για να ανανεώσεις το σπίτι σου, τα νέα σε αφορούν άμεσα και σ’ ενδιαφέρουν!

Οι νέες παραλαβές των καταστημάτων Home & Deco έχουν αφήσει κυριολεκτικά όλους όσοι πρόλαβαν να τις δουν, άφωνους!

Οι καινούριες προτάσεις φέρουν μια αρχοντική νότα, υπεροχή και πολυτέλεια συνδυάζοντας το διαχρονικό στοιχείο με τις τάσεις της μόδας που καθορίζουν σε έντονο βαθμό τις επιλογές του lifestyle και της καθημερινότητας μας. Όταν ζεις σε έναν χώρο που σε αντιπροσωπεύει, σε εκφράζει και σε καλύπτει σε κάθε ανάγκη, τότε καθημερινά μεγαλουργείς, εμπνέεσαι και δημιουργείς παρασύροντας βεβαίως και τον κόσμο που βρίσκεται γύρω σου.

 

Είναι σημαντικό να ξέρεις πώς μετά από κάθε γεμάτη και έντονη μέρα, θα επιστρέψεις στο σπίτι σου όπου όλα σε περιμένουν για να χαλαρώσεις, να ξεκουραστείς, να αφήσεις έξω από την πόρτα ότι σε κουράζει και σε προβληματίζει.

Το υπνοδωμάτιο είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο σε κάθε σπίτι καθώς το στρώμα αλλά και το κρεβάτι που επιλέγεις, πρέπει να μπορούν να σε αποφορτίζουν από το κάθε τι.

Οι νέες παραλαβές των καταστημάτων Home & Deco είναι για όσους αναζητούν την τελειότητα! Γιατί ναι, υπάρχει και βρίσκεται στους τεράστιους εκθεσιακούς χώρους των Home & Deco σε Λεμεσό, Λευκωσία και Πάφο!

Πέρασε τη βόλτα σου και δες από κοντά τα εκπληκτικά κρεβάτια GAMMA. Δερμάτινα και με έντονες τις λεπτομέρειες από κρόσια, θα σε κερδίσουν με την πρώτη ματιά αφού θα τα θες αμέσως για το δωμάτιο σου! Επίσης, ακολουθήσε τους στα social media, Facebook και Instagram με την ονομασία HOME AND DECO FOR LIFE αφού καθημερινά ενημερώνουν τους λογαριασμούς τους με τις νέες παραλαβές και τις εντυπωσιακές προτάσεις τους!