ΤΟ ΕΡΩΤΙΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΒΓΑΔΕΣ ΣΑΣ

Είσαι γυναίκα που έρχεται συχνά σε ρήξη με τον σύντροφό της; Για μέρες ολόκληρες του κρατάς μούτρα; Αποφεύγεις ακόμα και να τον κοιτάξεις στα μάτια; Συμβιώνεις ψυχρά μαζί του; Δεν κάνεις το πρώτο βήμα για να τα βρείτε;

Άσε τον γυνακείο εγωισμό σου και λύσε τον “κόμπο” που νιώθεις μέσα σου. Εσύ δεν είσαι η γυναίκα που ψυχραίνεται εύκολα… Έχεις δυναμισμό, class, φινέτσα. Είσαι μία κυρία που ξέρει να λύνει τις μικρές και μεγάλες παρεξηγήσεις με τον σύντροφό της, μπορεί να κατευνάσει τα πνεύματα και να σφυρίξει ειρηνική και όμορφη λήξη σε ένα καβγα.

 

Το ξέρεις. Τo νιώθεις. Κανείς δεν σε δίδαξε πως ένας άνδρας είναι και θα είναι ένα παντοτινό μωρό που χρειάζεται την προσοχή σου. Έχει ανάγκη το χάδι σου, το φιλί στο μάγουλο του και το παθιασμένο φιλί στα χείλη του. Με κάθε ευκαιρία. Αυθόρμητα.

 

Δείξε του με τη γλώσσα του σώματός σου ότι σε κάθε έναρξη τσακωμού είσαι έτοιμη να τον αγκαλιάσεις πολύ σφιχτά… Θες η ζεστασιά σου να εξαφανίσει την αύρα του θυμού… Μπορείς να το κάνεις. Προσπάθησε. Τόλμησέ το.

 

Κάποιες φορές η καλύτερη “αντεπίθεση” σε ενα καβγά είναι οι υπερβολικές δόσεις αγάπης. Δώσε του πιο πολλά φιλιά, “απείλησέ” τον ότι αν δεν σταματήσει να φωνάζει θα του “κλείσεις” το στόμα με χιλιάδες φιλιά…

 

Απόδειξέ του ότι δεν πτοείσαι, ότι η θηλυκή σου πλευρά μπορεί να νικήσει την έναρξη και εξέλιξη ενός τσακωμού. Κάνε τον να καταλάβει ότι με τις φωνές και την έντονη λογομαχία δεν λύνονται τα προβλήματα.

 

Κι αν μετά από ένα τσακωμό εχεις ακόμα ερωτική διάθεση, βάλε λίγες σταγόνες από το αγαπημένο σου άρωμα και κάνε του ένα χαλαρωτικό μασάζ. Όση ώρα θα χαλαρώνει με τις κινήσεις των χεριών σου, θα μπορείτε να συζητήσετε ήρεμα όλα όσα σας έκαναν να τσακωθείτε.

 

Το μασάζ όμως διαρκεί μόνο μία ώρα… Κλείσε τα φώτα και άφησε το σκοτάδι να σας συμφιλιώσει πανηγυρικά μέσα στα λευκά σας σεντόνια…