ΤΟ ΠΙΟ ΕΡΩΤΙΚΟ ΑΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ

Το 1981, ο Giorgio Armani οραματίστηκε και δημιούργησε την Emporio Armani σαν μια urban, δυναμική, αισιόδοξη μάρκα, ερωτευμένη με τα νιάτα και την ελευθερία: μια πιο πειραματική εκδοχή του δικού του στιλ.

Η Emporio Armani έγινε μια συλλογή για τις γυναίκες και τους άνδρες που είναι ελεύθεροι να πράττουν, να δημιουργούν, να αγαπούν.

Το 2017, γεννήθηκε το δίδυμο αρωμάτων Because It’s You για εκείνη και Stronger With You για εκείνον, με στόχο να μεταδώσουν αυτό ακριβώς το μήνυμα και να δώσουν το έναυσμα για έναν διάλογο αγάπης που ζωντανεύει μέσα από τη διαδικτυακή σειρά “Together Stronger”. Με πρωταγωνιστές τη Matilda Lutz στον ρόλο της Laura και τον James Jagger στον ρόλο του Paul, η σειρά εστιάζει σε ένα νεαρό ζευγάρι, με τον έναν να αμφισβητεί παιχνιδιάρικα την αγάπη του άλλου και τα δυο αρώματα να τους ακολουθούν σε κάθε τους περιπέτεια.

 

Η σειρά συνεχίστηκε και το 2018 με μια δεύτερη σεζόν, στην οποία η Laura και ο Paul εξακολουθούν να επιδεικνύουν τη δύναμη της αγάπης τους, χωρίς να φοβούνται να την εκδηλώσουν σε κάθε στιγμή της ζωής τους.

 

Το 2019, γράφεται ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία με δύο αρώματα: το νέο θηλυκό In Love With You και το Stronger With You Intensely, την πιο έντονη εκδοχή του ανδρικού αρώματος. Και τα δύο αρώματα ζωντανεύουν και πάλι στην οθόνη, με την τρίτη σεζόν της διαδικτυακής σειράς “Together Stronger” που έχει ήδη μαγέψει πάνω από οκτώ εκατομμύρια θεατές.