ΧΑΡΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ: 3 ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΚΡΥΝΕΙΣ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΟΥ

Η Κύπρια hair stylist αποκαλύπτει το πολυτιμότερο μυστικό για να καταφέρεις να μακρύνεις τα μαλλιά σου!

Οι γυναίκες έχουν μανία με τα μακριά μαλλιά. Και παρόλο που αρκετές προχωρούν σε αλλαγές ανανεώνοντας με κοντό στυλ το hairlook τους, πάντα ψάχνουν μυστικά για να τα μακρύνουν σε χρόνο μηδέν!

 

Η hair stylist Χαρά από το Chara’ s Hair Salon, αποκαλύπτει ένα πολύτιμο μυστικό για να καταφέρεις να δεις και πάλι τα μαλλιά σου μακριά, πλούσια, όμορφα, λαμπερά και ανανεωμένα.

 

ΜΥΣΤΙΚΟ ΝΟ. 1

Το μυστικό για να μακρυνουν τα μαλλιά είναι το κόψιμο! Ναι, το κόψιμο!!!! Κάθε 6 με 8 βδομάδες κόβουμε τις άκρες ελάχιστο, τόσο λίγο που κανένας δεν θα καταλάβει ότι πέρασε ψαλίδι στα μαλλιά μας

ΜΥΣΤΙΚΟ ΝΟ.2

Πριν αρχίσουμε να ξεμπλεκουμε (μετά το λούσιμο) μήκος και άκρες, να είναι μαλακά τα μαλλιά για να μην σπάσουν οι άκρες. Γιατί ακολουθεί ψαλίδα και ασυμμετρια στο styling όταν συμβαινει αυτό.

 

ΜΥΣΤΙΚΟ ΝΟ. 3

Αν θέλουμε υγειη, λαμπερά, μακριά μαλλιά με χαμηλό κόστος, το καστορελαιο κάνει θαύματα!!!! Το περνάμε από τη ρίζα και τις άκρες σε βρεγμένα μαλλιά ή και στεγνά 2φορες την βδομάδα. Το μόνο που σας συμβουλεύω σε αυτό το σημείο, είναι η υπομονή στο λούσιμο

Κλείστε το ραντεβού σας στο Chara’s Hair Salon στη Λεμεσό στο: 99996921