ΧΡΥΣΤΑΛΛΑ ΚΛΕΑΝΘΟΥΣ: Η ΚΥΠΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ ΚΑΙ Η ΣΧΟΛΗ ΤΗΣ!

Να αγαπάς αυτό που κάνεις, να ασχολείσαι με όλο σου το είναι και να μεταφέρεις τις γνώσεις σου στις γυναίκες που θέλουν μια καταξιωμένη, πετυχημένη επαγγελματική πορεία στο χώρο της ομορφιάς και συγκεκριμένα σε ένα από τα πιο hot beauty trends της εποχής, την τοποθέτηση βλεφαρίδων

Η Χρυστάλλα Κλεάνθους, κατάφερε να εδραιωθεί στον τομέα της και ως επαγγελματίας αλλά και ως εκπαιδεύτρια δίνοντας μέσα από την VLV Lashes Academy αναγνωρισμένα διπλώματα για κάθε γυναίκα που θέλει να κάνει στροφή και να έχει μια πολυσυζητημένη πορεία στον κόσμο της ομορφιάς.

 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ΑΒΡΑΑΜ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΙΩΑΝΝΗΣ ΞΙΟΥΡΗΣ

ΜΑΚΙΓΙΑΖ: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΥΛΙΔΟΥ (LA CALMA SPA)

ΡΟΥΧΑ: ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΣΑΡΡΗ

Μετέτρεψες το επάγγελμα σου σε τρόπο ζωής και καταφέρνεις καθημερινά, μέσα από τον τομέα ομορφιά, να χαρίζεις στην κάθε γυναίκα χαμόγελα, αυτοπεποίθηση μα και σε πολλές περιπτώσεις, στροφή στην καριέρα της για μεγάλες επιτυχίες. Φανταζόσουν αυτή την εξέλιξη όταν ξεκινούσες;

Είχα αρχίσει πολύ δειλά για να νιώσω κι εγώ άνετα, παρόλο που πρόκειται για έναν τομέα ο οποίος με γεμίζει πλήρως και δεν με κουράζει καθόλου. Πλέον, έχω καταφέρει μέσα από την πορεία μου και τη σκληρή δουλειά να εδραιωθώ και ως επαγγελματίας αλλά και ως εκπαιδεύτρια με αναγνωρισμένο δίπλωμα για να έχει η κάθε κοπέλα που έρχεται κοντά μου μια σίγουρη και πετυχημένη πορεία στην τοποθέτηση βλεφαρίδων, το BBGLow αλλά και πολλά άλλα. Όταν ξεκίνησα δεν ήταν εύκολο όμως πίστευα στον εαυτό μου ότι μπορούσα να τα καταφέρω. Ήταν ένα μεγάλο μου όνειρο και χαίρομαι που τα κατάφερα μα πολύ περισσότερο χαίρομαι που μου δίνεται η ευκαιρία να μοιράζω την εμπειρία και τις γνώσεις μου και σε άλλες κοπέλες.

 

Τι το διαφορετικό έχει η VLV Lashes και αναγνωρίστηκε και στην Κύπρο σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα;

Πρόκειται για μια Ακαδημία η οποία βρίσκεται σε όλο τον κόσμο. Στην Ελλάδα, τη Ρωσία, την Κύπρο αλλά και σε άλλες χώρες. Όποια κοπέλα παρακολουθήσει τα σεμινάρια μας, έχει σίγουρη επιτυχία. Η πρακτική και τα μαθήματα είναι πολύ σημαντικά. Χρειαζόταν στο χώρο μας αφού ήταν κάτι που έλειπε από την Κύπρο.

Ποια προσόντα χρειάζεται μια γυναίκα για να ασχοληθεί με αυτό τον τομέα;

Η υπομονή αφού πρέπει να ξεχωρίζεις μία μία τις βλεφαρίδες, η αγάπη για αυτό με το οποίο αποφασίζεις να ασχοληθείς, ακόμη και το καλλιτεχνικό μάτι αφού έχεις να κάνεις κυριολεκτικά και με την παραμικρή λεπτομέρεια που αφορά το μάτι και γενικότερα το βλέμμα. Χρειάζεται επίσης επιμονή μιας και πρόκειται για έναν χώρο με μεγάλο ανταγωνισμό τώρα πια. Μέσα από τα σεμινάρια μου, δίνω στην κάθε γυναίκα ξεχωριστά σημαντικές κατευθυντήριες γραμμές για να αρχίσει σωστά την καριέρα της, να αποκτήσει την τεχνική, να γίνεται πιο γρήγορη. Για όλα αυτά, χρειάζεται σίγουρα αρκετή πρακτική και περίπου ένας χρόνος εξάσκηση.

 

Τα μαθήματα πόσο διαρκούν;

Τα μαθήματα είναι προσωπικά για την κάθε ενδιαφερομένη ξεχωριστά. Γίνεται ένα μάθημα και έπειτα αρχίζει η πρακτική την οποία παρακολουθούν και πάλι στο δικό μου χώρο. Θέλω ότι γνωρίζω εγώ, να τα μεταδίδω και στις κοπέλες μου.

 

Για σένα είναι και επάγγελμα και μεγάλη αγάπη;

Ναι το επάγγελμα μου με γεμίζει πλήρως. Δεν θα μπορούσα να με φανταστώ να ασχολούμαι με οτιδήποτε άλλο.

 

Η υπερβολή στη βλεφαρίδα είναι must;

Όχι και είμαι απόλυτη σε αυτό. Είναι σημαντικό να παρατηρούμε το πρόσωπο της κοπέλας, το σχήμα του ματιού, την απόσταση του ματιού από το φρύδι, επίσης την ανατομία της βλεφαρίδας, αν είναι πολύ λεπτή ή όχι. Κάπως έτσι συζητάμε για το μέγεθος. Υπάρχουν γυναίκες που ναι, θέλουν υπερβολικό αποτέλεσμα και εμείς οφείλουμε να της εξηγήσουμε ότι ίσως και να μην της ταιριάζει.

Από την εμπειρία σου, οι Κύπριες τι προτιμούν; Γιατί πλέον ένα μεγάλο ποσοστό προχωρά στην τοποθέτηση βλεφαρίδων.  

Οι Κύπριες ζητούν περισσότερο το κλασσικό προς φυσικό look στις βλεφαρίδες και αυτό δείχνει και το πόσο κομψές είμαστε ως λαός.

 

Η σχολή πότε ξεκίνησε;

Η σχολή ξεκίνησε δυναμικά τα τελευταία δύο χρόνια. Είμαι η αντιπρόσωπος στην Κύπρο και προσφέρουμε πολλά γύρω από αυτό τον τομέα.

 

Ποιο είναι το επόμενο σου βήμα;

Έχω πλάνα για το εξωτερικό, ετοιμάζω καινούρια, πρωτότυπα σεμινάρια για τα κυπριακά δεδομένα και επίσης, εργάζομαι τώρα σε κάτι νέο για να είναι ακόμη πιο κοντά στις γυναίκες που ενδιαφέρονται και θέλουν να διαπρέψουν σε αυτό τον τομέα.

 

Ποια είναι τα δικά σου ενδιαφέροντα;

Γεμίζω τον περισσότερο μου χρόνο για να ενημερώνομαι σχετικά με τα νέα δεδομένα στον τομέα βλεφαρίδα αλλά και για να ξεκλέβω πολύτιμες στιγμές να ασχολούμαι με τη μεγάλη μου αδυναμία, την κόρη μου

ΓΙΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΤΑΛΛΑ ΚΛΕΑΝΘΟΥΣ ΣΤΟ 99519294