ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΥΛ!!

Ζευγάρι ηλικιωμένων από το Βερολίνο παραδίδει μαθήματα στιλ και γίνεται viral. Τα απίθανα looks

Ένα ζευγάρι ηλικιωμένων από το Βερολίνο παραδίδει μαθήματα στιλ.

Ο Günther Krabbenhöft και η Britt Kanja από το Βερολίνο αποδεικνύουν ότι το στιλ και η αισθητική καμία σχέση δεν έχουν με την ηλικία. Οι δυο τους είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στα social media και τα looks που επιλέγουν για τις εμφανίσεις τους κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Είναι άψογα ντυμένοι πάντα. Ο Günther επιλέγει συχνά κομψότατα three-piece κοστούμια, τα οποία συνδυάζει συνήθως με στιλάτα καπέλα, ενώ η Kanja λατρεύει τα elegant φορέματα και τα statement αξεσουάρ της κερδίζουν τις εντυπώσεις. Κάθε τους εμφάνιση αποτελεί κι ένα αληθινό fashion show!

O 75χρονος Gunther είχε κερδίσει την προσοχή του κοινού πριν από πέντε χρόνια, όταν ο λογαριασμός του στο Instagram είχε γίνει viral και τα διεθνή μέσα του είχαν δώσει τον τίτλο «Hipster-Grandpa» (χίπστερ-παππούς). Μάλιστα, αποτέλεσμα της ξαφνικής φήμης που απέκτησε ήταν και ένα συμβόλαιο με πρακτορείο μοντέλων! Ο ίδιος έγραψε και βιβλίο με τίτλο «Just Be Yourself—You’re Never Too Old to Be Young», το οποίο μιλά για όλα όσα του δίδαξε η ζωή έως τώρα, υπογραμμίζοντας ότι δεν είναι ποτέ πολύ αργά για να κάνεις το οτιδήποτε.

Από την άλλη, όπως μπορεί να καταλάβει κανείς από την κομψότατη φιγούρα και την άνεση με τον φακό, η πανέμορφη Britt είναι διάσημο μοντέλο.

Το ηλικιωμένο ζευγάρι style icons μοιράζεται μια βαθιά αγάπη για το εκλεπτυσμένο, διαχρονικό στιλ και δεν φοβάται να δοκιμάσει και πιο εκκεντρικά κομμάτια, έντονα χρώματα ή μοτίβα. Οι δυο τους φορούν ότι τους εκφράζει και κάθε κομμάτι που επιλέγουν το υποστηρίζουν άψογα.

Ο Gunther και η Britt επιλέγουν μόνο ευφάνταστα και δημιουργικά looks, τα οποία δεν είναι ποτέ βαρετά και καταφέρνουν πάντα να στρέψουν όλα τα βλέμματα πάνω τους.

Πηγή: bovary.gr