35ΧΡΟΝΗ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: ΔΟΥΛΕΥΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΒΓΑΖΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ

Εάν παρατηρήσεις γύρω σου, θα διακρίνεις πολλούς, διαφορετικούς ανθρώπους.

Προσωπικότητες που χρειάζεται να κάνουν 2 ακόμη και 3 δουλειές για να αντεπεξέλθουν, δουλευταράδες που δείχνουν ακούραστοι κι ας δουλεύουν ατελείωτες ώρες, ανθρώπους γεμάτους ενέργεια καθώς και μια κατηγορία από νέους που παίρνουν τη ζωή στα χέρια τους και γίνονται αφεντικά του εαυτού τους δημιουργώντας από το μηδέν τις δικές τους επιχειρήσεις.

 

Μια τέτοια περίπτωση είναι και η 30χρονη που κάθεται απέναντι μου η οποία δεν δείχνει απλά ευτυχής για τις επιλογές της αλλά είναι κιόλας!

 

Μια μητέρα που ξεκίνησε από το μηδέν δυο διαφορετικές επιχειρήσεις σε κοινό τομέα τόσο για να εξασφαλίσει το μέλλον της όσο και αυτό των παιδιών της όταν θα έρθει η ώρα να πάνε για σπουδές.

 

Αρχίζοντας αρχικά την πρώτη της επιχείρηση, έδωσε όλο της το είναι κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του κόσμου. Έπειτα από κάποια χρόνια, αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα και να αρχίσει άλλη μια μικρή επιχείρηση. Κάθε αρχή και δύσκολη λένε, όμως όταν υπάρχει θέληση, πάθος, ενέργεια κι όταν τρέχεις τη δουλειά σου, τότε σίγουρα θα έχεις ανταπόδοση.

 

Σήμερα, είναι και με τις δυο δουλειές στο σπίτι της, κυρία του εαυτού της, περνά ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά της και κατάφερε, σιγά σιγά, με πείσμα, θέληση και υπομονή, να είναι αφεντικό του εαυτού της.

 

«Όταν έχεις δική σου δουλειά είναι μεγάλο το άγχος και σίγουρα αισθάνεσαι ότι δεν έχεις ωράριο. Όλα χρειάζονται σωστή οργάνωση καταρχήν, χρόνο προσαρμογής και σκληρή δουλειά. Τίποτα δεν μου χαρίστηκε και είμαι περήφανη για τα όσα κατάφερα μέχρι σήμερα. Δουλεύω από το σπίτι μου και έχω καταφέρει να βγάζω σχεδόν τα διπλάσια χρήματα από ότι όταν δούλευα σε μια άλλη επιχείρηση. Υπάρχουν φυσικά και έξοδα όμως γλιτώνω σίγουρα αρκετά, επενδύοντας τα σε άλλους τομείς και πραγματοποιώντας έναν προς έναν τους στόχους και τα όνειρα μου».