ΟΙ ΝΕΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΤΗΣ AMMOS ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΤΕΛΕΙΕΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ

Υπέροχες οι ανοιξιάτικες προτάσεις που πολύ σύντομα θα φτάσουν στην Ammos Boutique, την αγαπημένη μπουτίκ της Λεμεσού! 

Εντυπωσιακές και πολύχρωμες συλλογές για να ανανεώσουν το στυλ αλλά και τη διάθεση μας! Η Άνοιξη προστάζει χρώμα και δεν είναι διόλου τυχαίο που πρόκειται για μια από τις ομορφότερες εποχές του χρόνου.

 

Κάπως έτσι, ανεβαίνουμε κι εμείς και ανυπομονούμε να υιοθετήσουμε τις καινούριες συλλογές! 

Οι φούστες και τα φορέματα ήταν ανέκαθεν η μεγάλη μας αδυναμία και η Ammos Boutique δεν μας έχει απογοητεύσει ποτέ, ούτε και σε αυτό! Λίγο πριν υποδεχτούμε και επίσημα τη νέα σεζόν, η ιδιοκτήτρια της αγαπημένης μπουτίκ ταξίδεψε σε Ιταλία και Ελλάδα γεμίζοντας για ακόμη μια φορά το χώρο της με τις καλύτερες προτάσεις που μπορείς να δεις και να φορέσεις! 

 

Στις καινούριες συλλογές και η Susy Mix, ένα από τα πλέον αγαπημένα μας brand το οποίο είναι και σε τέλειες τιμές! Ιδανικό για γυναίκες κάθε ηλικίας, θα λατρέψεις την κάθε του πρόταση. Εμείς έχουμε ξεχωρίσει κιόλας την πιο πάνω πλισέ φούστα στα χρώματα του ουράνιου τόξου και ανυπομονούμε να την κάνουμε σύντομα δική μας! Η Ammos Boutique, μια από τις πιο πολυσυζητημένες μπουτίκ της Λεμεσού, βρίσκεται στην οδό Αγίας Ειρήνης, στο πολυσύχναστο σημείο της Πλατείας και του Κάστρου! Για περισσότερες πληροφορίες τηλ: 25 363516