Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΟΙ

Το κέρατο ή για να το πω και επιστημονικά η απιστία, είναι δυσάρεστη κατάσταση που δύσκολα μπορείς να αποφύγεις.

Δε θέλω να σε αποθαρρύνω ούτε φυσικά και να σε κάνω να σταματήσεις να πιστεύεις στις ανθρώπινες σχέσεις, αλλά τα στατιστικά δείχνουν ότι όλοι μας θα ασχοληθούμε με αυτό κάποια στιγμή στη ζωή μας.

 

Πριν κατηγορηθούμε για μοιρολατρία, και γενικά πριν πέσεις να μας φας, να ξεκαθαρίσουμε ότι υπάρχουν και άντρες οι οποίοι δεν κερατώνουν, αλλά δυστυχώς αυτοί είναι ένα μικρό ποσοστό μέσα στο τεράστιο των απανταχού μπερμπάντηδων. Οι αιτίες είναι σίγουρα πολλές, και σίγουρα βοηθάει αρκετά και η ανάπτυξη της τεχνολογίας, μιας και πλέον, οι δουλίτσες γίνονται κρυφά, συνοπτικά και αποτελεσματικά, εκτός αν ο εκάστοτε πέσει σε καμιά πιο ζόρικη που θα πιάσει την επίσημη τη σχέση και της τα πει όλα-μακριά από μας-.

 

Το κουβάρι λοιπόν του… κεράτου ξεκινάει από αρχαιοτάτων χρόνων, καθότι είναι καθαρά ζήτημα ενστίκτου, και προφανώς πειρασμού. Παρόλα αυτά, οι επιστήμονες, οι ερευνητές και οι σεξολόγοι, έχουν θέσει το θέμα επί τάπητος ουκ ολίγες φορές, με αποτελέσματα τα οποία αμφισβητούνται και τα οποία κάνουν το γυναικείο κοινό κυριολεκτικά έξαλλο.

 

Όπως για παράδειγμα, η κοινή παραδοχή αρκετών, η οποία έχει να κάνει με τη βασική αιτία που ωθεί έναν άντρα να απιστήσει. Μη βάζεις στοιχήματα γιατί δε θα το βρεις. Ο λόγος είναι πιο ουσιαστικός και σίγουρα μπροστά στα μάτια σου. Σύμφωνα λοιπόν με τα ευρήματα των ερευνών, ο βασικός και άκρως ειλικρινής λόγος, σε σημείο να τσούζει και λίγο, για τον οποίο οι άντρες κερατώνουν, είναι η έλλειψη εκτίμησης από τη σύντροφό τους.

 

Ο άντρας φίλη μου, δεν το λέμε εμείς αλλά οι έρευνες, θέλει ανά πάσα ώρα και στιγμή να θαυμάζεται, όχι φυσικά για τα μαλλιά ή το κορμί του (όπως εμείς) αλλά για όλα τα καλά που προσφέρει στη γυναίκα του. Όταν λοιπόν εσύ, και η κάθε ανυποψίαστη γυναίκα εκεί έξω, τον θεωρεί δεδομένο, και δεν του δίνει και καμιά ιδιαίτερη σημασία, ενώ αυτός συνεχίζει την προσπάθεια, τότε η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει. Θα μας πεις τώρα: «Κι εμείς οι γυναίκες το νιώθουμε αυτό αρκετά συχνά». Ναι αλλά με μία διαφορά. Όταν εμείς φτάσουμε στην… αγανάκτηση, θα ξεστομίσουμε την μαγική φράση που είναι ικανή να κάνει κάθε άντρα να φύγει μακριά: «Πρέπει να μιλήσουμε για τη σχέση μας»! Ε λοιπόν ο άντρας, επειδή προφανώς δεν αγαπάει και ιδιαιτέρως τη συζήτηση, ή φεύγει-σπάνια βέβαια-ή… κερατώνει!

 

Μέσω της απιστίας, συνειδητοποιεί ότι… ακόμα «περνάει η μπογιά του», ότι μπορεί να προσφέρει οργασμούς και όχι μόνο διεκπεραιωτικό σεξ, και φυσικά νιώθει και πάλι πώς είναι να είσαι επιθυμητός και να έχεις μία γυναίκα η οποία λαχταράει να σε δει και να σε αγγίξει! Ίσως με τη συζήτηση να μπορούσε όλα αυτά να τα έχει και από τη σχέση του. Ίσως και όχι. Το θέμα στην προκειμένη δεν είναι τι κάνει αυτός, αλλά εσύ. Αν συνεχίζεις να τον θέλεις στη ζωή σου, τότε μάλλον θα πρέπει να αλλάξεις κάποια πράγματα για να του κινήσεις ξανά το ενδιαφέρον-και δεν εννοούμε μέσω της ζήλειας, γιατί δεν παίζουμε σε ελληνική ταινία-.

 

Όλα λοιπόν είναι σχετικά, και όλα εξαρτώνται από το κατά πόσο δύο άνθρωποι θέλουν να είναι μαζί. Και τώρα, μιας και το θέμα τελείωσε, μπορείς να ξεστομίσεις τη φράση που πνίγεις εδώ και 5 τουλάχιστον λεπτά: «Το γουρούνι, δεν του έφτανε μία ήθελε κι άλλες»!

Πηγή: https://www.queen.gr/