ΣΒΕΤΛΑΝΑ: ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΥΛ ΑΝΑΝΕΩΣΗ

Ένα από τα must beauty που κάθε γυναίκα ονειρεύεται και επιθυμεί, είναι η τοποθέτηση βλεφαρίδων

Το εντυπωσιακό, σαγηνευτικό μα και γατήσιο αποτέλεσμα το οποίο θα ζηλεύουν όλες οι υπόλοιπες για την τελειότητα του!

Οι επιλογές βεβαίως είναι πολλές και καθημερινά βλέπουμε τα αποτελέσματα στο εντυπωσιακό βλέμμα αγαπημένων φίλων, της αδερφής μας, της συνεργάτιδας μας. Οι πλείστες γυναίκες λένε ΝΑΙ στην τοποθέτηση βλεφαρίδων και αυτό σίγουρα μπορεί η κάθε μία να το υιοθετήσει στην εμφάνιση της.

Το σημαντικό θέμα σε αυτό το κομμάτι, είναι να γνωρίζεις ποια επαγγελματία να εμπιστευτείς, να συζητήσεις μαζί της για το αποτέλεσμα που θες και να αφεθείς στα έμπειρα χέρια της για να αποκτήσεις το βλέμμα που επιθυμείς.

Η αγαπημένη Σβετλάνα λατρεύει τον τομέα Βλεφαρίδες και χαρίζει αυτοπεποίθηση, χαμόγελα και ενθουσιασμό σε αρκετές γυναίκες που την εμπιστεύονται κάθε μέρα για το εντυπωσιακό αποτέλεσμα στα μάτια τους.

Βλεφαρίδες που δείχνουν να είναι αληθινές και χαρίζουν το επιθυμητό αποτέλεσμα στο πρόσωπο. Κάτι τόσο όμορφο το οποίο θα σε δείχνει και μακιγιαρισμένη όλες τις ώρες χωρίς ιδιαίτερες προσπάθειες. Αξίζει να την εμπιστευτείς, να μιλήσεις μαζί της και να απολαύσεις για αρκετές βδομάδες το αποτέλεσμα που θα σου χαρίσει.

Η Σβετλάνα Οσταπ βρίσκεται στο Δάλι 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 96698314