ΧΑΡΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ: «ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΟΜΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΜΟΥ»

Η Χαρά Ορθοδόξου κυριολεκτικά μεταμορφώνει όλες τις γυναίκες που την εμπιστεύονται.

Συνέντευξη στη Μαρίνα Αβραάμ

Φωτογραφίες: Βαρβάρα Πουρούτη

Μακιγιάζ: Αναστασία Στασή Βανέλλη

Προτάσεις από Celesse boutique 

 

Τόσο ο επαγγελματισμός της όσο και το γεγονός ότι δημιουργεί extensions από αληθινή τρίχα στον αργαλειο, την έκαναν να ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή.

DSC 9106 2

Πώς προέκυψε η τεχνική με τα φυσικά extensions στον αργαλειο;

Ως γυναίκα αλλά και κομμώτρια, λατρεύω τα μακριά μαλλιά. Βεβαίως, στην κάθε γυναίκα ταιριάζει διαφορετικό μήκος και στυλ όμως είναι καθοριστικό το hair look για να τονίζει τα όμορφα χαρακτηριστικά μας ενώ πολλές γυναίκες δείχνουν και νεότερες ανάλογα με το πως θα χτενιστούν. Στην Κύπρο, έχουμε γυναίκες με αρκετά αδύνατα μαλλιά και τα φυσικά extensions στον αργαλειό είναι η τέλεια λύση για να αποκτήσουμε όλες πανέμορφα, πλούσια, υγιή μαλλιά.

DSC 9122 2

Σου ζητούσαν δηλαδή extensions και άρχισες να ψάχνεις πιο σοβαρά το θέμα;

Ναι πάντοτε μιλούσαν για όμορφα, μακριά μαλλιά. Πολλές φορές μου φέρνουν και φωτογραφίες και μου λένε ότι το θέλουν ακριβώς έτσι. Όταν όμως είναι λεπτά τα μαλλιά ή κοντά, χρειάζεται προσθετική για να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Είναι γεγονός και το βλέπω καθημερινά ότι όταν μια γυναίκα βάλει extensions, αισθάνεται αμέσως πανέμορφη, ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση της.

DSC 9076

Ξέρουμε τον αργαλειό για άλλες χειροτεχνίες. Εσύ φτιάχνεις αληθινά μαλλιά!

Ναι γιατί είναι είδος πλέξης.

DSC 9132 2

Το διδάχτηκες από κάποια μεγαλύτερη γυναίκα; Σου αποκάλυψε μυστικά της;

Η γυναίκα που με δίδαξε είναι από χωριό στο εξωτερικό. Αυτές οι γυναίκες, έφτιαχναν υπέροχα μαλλιά για να καταφέρουν να ζήσουν, να αγοράσουν τα απαραίτητα και να επιβιώσουν. Το προτέρημα που έχουν όμως είναι τα ίδια τα μαλλιά τους, πανέμορφα, λαμπερά, μακριά. Έκαναν τις απαραίτητες επεξεργασίες και τότε άρχιζε η διαδικασία.

DSC 9162 2

Ποια είναι η διαφορά των φυσικών extensions που φτιάχνεις εσύ η ίδια στον αργαλειό;

Είναι αληθινά μαλλιά. Υγιέστατα, ανθρώπινα, 100 % φυσικά. Είναι λαμπερά, ανθεκτικά, όμορφα.

DSC 9172 2

Υπάρχει κάποια διαδικασία που πρέπει να προσέξει μια γυναίκα όταν βάλει τα extensions;

Ναι. Απλές, καθημερινές συνήθειες όπως το βούρτσισμα κάθε βράδυ, το σωστό λούσιμο. Όλα αυτά τους τα λέω για να διατηρούν πάντα τέλεια τα μαλλιά τους.

DSC 9200 2

Πρόκειται για τάση της εποχής. Πολλές γυναίκες πλέον στρέφονται στα extensions;

Πάρα πολλές γυναίκες έρχονται εδώ και μου ζητάνε τα extensions.

DSC 9227 Edit 2

Τι σου λένε μόλις δουν το αποτέλεσμα, τον καινούριο, ανανεωμένο τους εαυτό;

Αποκτούν αμέσως αυτοπεποίθηση, από την ίδια στιγμή. Οι γυναίκες αγαπούν τα μακριά μαλλιά. Κι αν το σκεφτείς, πάντα τα μαλλιά θα κοιτάξει κάποιος, είναι το πιο εντυπωσιακό πράγμα στη γυναίκα.

DSC 9285 Edit 2

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να ολοκληρώσεις τα extensions;

Αφού καταλήξουμε στο τι θέλει η κάθε γυναίκα ξεχωριστά, τότε αρχίζει η διαδικασία. Έρχεται το υπέροχο μαλλί από το εξωτερικό, καταλήγουμε στο χρώμα, στην ποιότητα για να είναι ίδιο με τα μαλλιά της, γίνεται το μέτρημα στο κεφάλι και έπειτα, εάν χρειαστεί ο συνδυασμός χρώματος. Χρειάζομαι περίπου μια βδομάδα για να ολοκληρωθεί το τέλειο αποτέλεσμα.

DSC 9297 Edit 2

Ο χώρος σου είναι αρκετά γουστόζικος. Αναλαμβάνεις τα πάντα που αφορούν τα μαλλιά;

Ναι από κόψιμο, χτένισμα, βαφές και βεβαίως τα extensions στον αργαλειό. Επίσης, η κάθε γυναίκα είναι private για να έχει το χώρο της. Θέλω όλες οι γυναίκες να έχουν ωραία μαλλιά! Αγαπώ τη δουλειά μου, αγαπώ τα μαλλιά. Ενθουσιάζομαι οι γυναίκες να έρχονται, να με εμπιστεύονται και να φεύγουν ενθουσιασμένες και πανέμορφες!

Επικοινωνήστε στη σελίδα της Χαράς Ορθοδόξου https://www.facebook.com/Chara-hair-studio-Human-hair-extensions-764835283621393/?fref=mentions&pnref=story  για να κλείσετε άμεσα το ραντεβού σας.